ScanBurgerScanBurger on suomalainen perheyritys. ScanBurger-ketjuun kuuluu 70 ravintolaa, jotka tarjoavat herkullisia hampurilaisia ja muita pikaruokatuotteita kohtuulliseen hintaan nopealla palvelulla.

ScanBurger-ravintolat sijaitsevat eri puolilla Suomea. Ravintolamme toimivat kivijalkaravintoloina, huoltoasemilla sekä drive-in -ravintoloina.Löydät sinua lähimmän ravintolan klikkaamalla tästä.PERUSTETTU 1996

ScanBurger on perustettu vuonna 1996. Ensimmäisenä vuotena avattiin ScanBurgerit Ouluun ja Rovaniemelle.

Vuonna 2023 ScanBurger-ravintoloita on noin 70 ympäri Suomea. Haluamme yhdistää toiminnassamme herkulliset hampurilaiset, loistavan asiakaspalvelun ja jatkuvan kehittymisen. Meille on tärkeää kehittää ketjuamme yhdessä yrittäjiemme sekä asiakkaidemme kanssa. Uusin kehitystyömme liittyy drive-in -konseptiin, johon kuuluvat helposti asennettava drive-in -moduuli/-rakennus ja drive-in -tilausjärjestelmä ajanottoineen sekä kassajärjestelmä taustajärjestelmällä ja itsepalvelukassoilla.SLOGAN: MAKU JA KOKO

Toimintamme ydin on aina ollut maku ja koko. Runsaasta valikoimasta löytyy klassikkoburgereiden lisäksi kebabannoksia ja pikkupurtavia.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua sekä iloista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Kehitämme ketjun toimintaa aktiivisesti ja näin mahdollistamme myös yrittäjän liiketoiminnan kehittymisen.

Laatu syntyy hyvistä raaka-aineista ja tarkasta reseptiikasta. Yrittäjille raaka-aineiden hankinta on tehty mahdollisimman helpoksi, kaikki raaka-aineet tilataan helposti ScanBurgerin tukusta.

Yrittäjät käyttävät samoja raaka-aineita ja noudattavat ketjun ohjaamaa reseptiikkaa, näin syntyy ketjukonsepti, joka takaa asiakkaalle samanlaisen tuotteen Espoosta Inariin. Ketjukonseptin noudattaminen takaa asiakkaalle turvallisen ruokailuhetken tuttujen tuotteiden äärellä.Asemamme palvelee.

Ma - Pe 6:00 - 20:00

La 8:00 - 18:00

Su 9:00 - 15:00

-----------------------------

Keittiömme palvelee.

Ma - Pe 10:00 - 19:30

La 10:00 - 17:30

Su 10:00 - 14:30